Uit het boek “de Helende Reis” van Brandon Bays:

Ik hoorde eens een verhaal dat ieder van ons wordt geboren als een onbevlekte, perfecte diamant. Door de beproevingen van het opgroeien en de pijn van het leven, wordt die aangeboren schittering bedekt door een hoop rotzooi.

Dan, als we volwassen zijn, bedekken we die rotzooi weer met een glanzend, helder laagje lak. We presenteren dit kunstmatige laagje aan de wereld en vragen ons af waarom niemand het bijzonder vindt. Na een tijdje gaan we zelfs geloven dat dit beschermende laagje is wat we werkelijk zijn en we vormen onze identiteit ernaar.

Maar, als we veel geluk hebben, geeft het leven ons een geschenk – een wake-up call. Er gebeurt iets, en een moment lang barsten we door de oppervlakte, kijken door de lagen rotzooi heen en vangen een glimp op van de schittering diep in ons.

En als we veel, heel veel geluk hebben, besteden we de rest van ons leven aan een reis naar die uitzonderlijke schoonheid en vrijheid. We ontdekken dat we áltijd die perfecte diamant geweest zijn, en altijd zullen zijn.

Dit is het verhaal van een reis naar huis en de niet aflatende roep van je ziel om de grootsheid in jezelf te herkennen. Het is jóuw wake-up call, je uitnodiging om eindelijk thuis te komen bij wie je werkelijk bent.

Jij bent datgene wat je zoekt, het is tijd om écht te gaan leven!

Hieronder een filmpje van mensen die vertellen over hun ervaringen met de Helende Reis.