Lees hier de ervaringen van enkele mensen die de Epiphora Methode hebben gedaan.

Lydia

Wonderen zijn de wereld nog niet uit is weer eens gebleken!Jaren lang moeite gehad met de rust vinden als ik in bed lig. In slaap vallen lijkt de normaalste zaak ...

Nicolle

Nu mijn traject is afgerond wil ik graag mijn ervaringen met de Epiphora Methode delen. Ik kwam bij Jeanneke omdat ik de Helende Reis wilde doen. Dit was een emotionele ervaring ...

Menke

“In Juni 2022 een hersenschudding gekregen en de klachten zijn daarna niet meer weggegaan. Dagelijks veel last van hoofdpijn, nekpijn, duizeligheid (PPPD), vermoeidheid, spierpijn, cognitieve en visuele problemen. Omdat de ...

Anne Marie

“Na ruim 2,5 jaar Long-Covid gehad te hebben met allerlei klachten als hersenmist, verzuurde spieren, prikkelbare darmen, verstoorde spijsvertering, zeer weinig energie, vaak benauwd, stond mijn leven soort van stil. ...