Lees hier de ervaringen van enkele mensen die de Epiphora Methode hebben gedaan.

Menke

“In Juni 2022 een hersenschudding gekregen en de klachten zijn daarna niet meer weggegaan. Dagelijks veel last van hoofdpijn, nekpijn, duizeligheid (PPPD), vermoeidheid, spierpijn, cognitieve en visuele problemen. Omdat de ...

Anne Marie

“Na ruim 2,5 jaar Long-Covid gehad te hebben met allerlei klachten als hersenmist, verzuurde spieren, prikkelbare darmen, verstoorde spijsvertering, zeer weinig energie, vaak benauwd, stond mijn leven soort van stil. ...

Anne-Marie

“Graag deel ik mijn ervaring met de Epiphora methode en spreek ik mijn dank uit voor de liefdevolle en deskundige begeleiding van Jeanneke. Wat heeft het mij nu al na enkele ...

Daniƫlle

“Ik ben bij Jeanneke Bakker gekomen met chronische migraine en werd gelijk goed geholpen. Ze legde de oefeningen duidelijk uit en gaf me ook achtergrondinformatie mee, wat ik erg fijn ...