In haar boek “The Journey” beschrijft Brandon Bays haar eigen Helende Reis.

Deze was aanzet tot het ontwikkelen van een prachtige methode om fysieke en emotionele blokkades op te sporen en te verwerken, waarna je deze los kunt gaan laten.
Het is een intensieve therapie, uitgevoerd in één op één sessies van 2 à 3 uur.
Je kan de Engelstalige online versie van dit boek hier gratis downloaden.

Van het Nederlandstalige boek “The Journey / De Helende Reis” heb ik een aantal leenexemplaren beschikbaar.

Hoe werkt de Helende Reis

Herinneringen en ervaringen lijken niet alleen in de hersenen opgeslagen te worden maar ook op andere plekken in het lichaam. Ervaringen die niet goed verwerkt zijn kunnen op die manier blokkades vormen die je gezondheid en geluksgevoel in de weg staan.

De Helende Reis helpt je deze ervaringen op te sporen en ze op een diep niveau te verwerken. Tijdens dit boeiende proces maak je opnieuw contact met deze herinneringen en toen gevoelde emoties. Door uit te spreken wat écht gezegd had moeten worden kan je je hart verlossen van oud zeer. Hierdoor ontstaat ruimte voor inzicht, waardoor je in staat bent de ander én jezelf daadwerkelijk vanuit hart en ziel te vergeven. Hierdoor worden de ankers uit het verleden losgemaakt.

In de Helende Reis word je geleid naar je diepste wezen, je Bron. Het is een verademing weer ‘thuis te komen’ en te zien wie je werkelijk bent.

Een basisgevoel van vrijheid en vertrouwen zullen deel van je worden.

Voor wie is de Helende Reis

De Helende Reis is voor iedereen die streeft naar herstel van binnenuit en bereid is daar zelf in te investeren. Hierdoor creëer je weer ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Een Journey zal je helpen om rond te komen met oude issues die je – zelfs in het huidige leven dat je leidt – als een last ervaart en je zo in de weg staan om volop te leven.
Geef jezelf de mogelijkheid om dit op te gaan lossen, het is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven!