Mijn ervaring was werkelijk transformatief. Vanaf het allereerste moment voelde ik een warme en uitnodigende sfeer, wat de basis legde voor een comfortabele en veilige omgeving om diep in mijn innerlijke wereld te duiken.

De sessie was een combinatie van professionaliteit en intuïtie die me onmiddellijk geruststelde.
De Helende Reis bood een unieke benadering van zelfontdekking en genezing. Het proces betrof het verkennen van diepgewortelde emoties en onverwerkte ervaringen, waarbij ik werd aangemoedigd om mijn geest open te stellen voor het onbekende.
Jeanneke leidde me met zachte sturing door mijn eigen innerlijke reis, waarbij ze een veilige ruimte creëerde voor het uiten van mijn emoties en het loslaten van oude blokkades.

Tijdens en na afloop van de sessie voelde ik een opmerkelijke verschuiving in mijn energie en perspectief.
Het heeft me geholpen om los te laten wat niet langer dienend was en ruimte te maken voor positieve verandering.
Haar inzicht, gecombineerd met de kracht van de Helende Reis Methode, resulteerde in een diepgaande en blijvende impact op mijn welzijn.

In conclusie kan ik met oprechtheid zeggen dat mijn ervaring met Jeanneke en de Helende Reis Methode een waardevolle investering in mijn eigen groei en welzijn was. Haar deskundigheid, gecombineerd met haar empathie en vaardigheid in het toepassen van deze transformerende methode, creëerde een ervaring die ik ten zeerste kan aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar emotionele heling en persoonlijke groei.
Ik ben diep dankbaar voor deze bijzondere reis!

Lise

Lise