Nu mijn traject is afgerond wil ik graag mijn ervaringen met de Epiphora Methode delen.

Ik kwam bij Jeanneke omdat ik de Helende Reis wilde doen. Dit was een emotionele ervaring maar goede beslissing.
Er vielen een hoop puzzelstukjes op zijn plaats.

Omdat ik ook last had van lichamelijke klachten besloot ik ook de Epiphora Methode bij Jeanneke te leren. Dit heeft mij erg veel gebracht.
Ik dacht dat de klachten die ik had, hoorden bij het ouder worden. Jeanneke overtuigde me dat je ook met plezier oud kunt worden zonder pijntjes. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik dat hoorde. Zou het…?

Nu ik mij de oefeningen eigen heb gemaakt, voelt mijn lijf veel soepeler, sta ik gemakkelijker op van mijn stoel, ren ik inmiddels de trap weer op, terwijl dit echt niet meer lukte. Door de pijn in mijn gewrichten was het eerder mezelf de trap op hijsen. De pijn in mijn gewrichten is nagenoeg verdwenen. Ook slaap ik beter, mijn nek is soepeler heb minder hoofdpijn, voel me ontspannen, vitaler, flexibeler (ook mentaal) en energieker. Ik voel me steeds fijner in mijn lijf. Ook herstelt mijn lijf sneller na zware lichamelijke arbeid.
De verbeteringen bleken elke keer bij het invullen van het meetinstrument. De vooruitgang verbaasde me keer op keer. Dat er zo snel verbetering zou zijn…had ik niet durven dromen. Wat ben ik blij met de oefeningen die Jeanneke me heeft geleerd!
Ik blijf de oefeningen met plezier doen, het is me alles waard. Kleine moeite voor wat het me brengt.

Dankjewel lieve Jeanneke.

Nicolle