Iedere keer ben ik weer verrast hoe snel een helende reis een wezenlijke verandering in mij in gang zet. In het verleden had ik al ooit – met een flink aantal jaren daartussen – twee reizen gemaakt, dus ik kende het effect al wel.


Het fijne bij Jeanneke vond ik dat een helende reis niet op zichzelf hoefde te staan, maar geïntegreerd kon worden in een voor mij passend traject. In vijf weken tijd mocht ik drie reizen maken. Het leerde mij om liefdevol naar mijzelf te kijken en uit mijn hoofd te komen. Verder was er ruimte om met mijn doorgeslagen perfectionisme aan de slag te gaan. En een enneagramreis gaf mij meer inzicht in waarom ik soms handel zoals ik handel. Het waren een vijftal waardevolle weken. Nu, zo’n tweeënhalve maand later, voel ik nog steeds de positieve effecten daarvan. Mede door de korte meditatieoefening die Jeanneke mij aanreikte.

Jeanneke’s manier van doen en zijn speelde voor mij een belangrijke positieve rol tijdens de reizen. Zij verwelkomde mij liefdevol in haar rustige praktijk en gaf me het gevoel dat er echt ruimte was voor mij. Ik voelde me veilig en vertrouwd. En dat laatste is nogal wat voor iemand die wantrouwen tot talent heeft verheven.

Tijdens één van die reizen schreef ik het volgende advies aan mijzelf: ‘Gebruik de meditaties om bij jezelf te blijven & als je weer doorschiet gun jezelf dan eerder zo’n heerlijke Helende reis.’  Als dat weer bij Jeanneke kan, dan ga ik dat zeker doen. Voortaan ken ik de route naar ‘de Kets’!

Met vriendelijke groet,
Gerry 

Gerry