“Via een vriend van me in aanraking gekomen met de Helende Reis bij Jeanneke. Wat een ervaring! Ik was een moeilijke noot om te kraken, wat me extra bewustzijn gaf hoeveel ik nog in m’n koppie zat. En waardoor ik nu beter herken wanneer ik uit balans ben en te veel naar gedachten leun.

Maar Jeanneke begeleidde me perfect zodat ik toch gekraakt werd. Waardoor ze een deur opende naar m’n emotionele kant. Ik kwam weer in contact met gevoelens die ik al heel lang niet meer gevoeld had, uit m’n jeugd. En in de sessie heb ik anders naar de situatie kunnen kijken dan ik destijds deed. En het gaf me inzicht dat ik mede door m’n verleden te weinig in m’n eigen kracht sta. En dat ik ook open mag staan om dingen te ontvangen. Wat een heerlijk gevoel.

Een paar weken na de sessie hebben we nog een meditatie gedaan door te focussen op de echte “ik” achter alle lagen van gedachten en concepten. Dat was een hele bijzondere ervaring en ik kwam in contact met de stralende lichtbron die ik van binnen ben. Wat een rust om te weten dat je daar altijd op kunt terugpakken! Jeanneke werd ook geraakt door de sessie en dat was mooi om te merken. Dit laat mooi zien hoe goed ze aanvoelt en daardoor juist begeleidt!”

mvg,

Mark

Mark